Tottenham voitti Mariborin kotonaan Eurooppa-liigan lohkovaiheen neljännellä kierroksella. Liverpool hävisi Anzhi Makhachkalalle.

Tottenham – Maribor 3-1

White Hart Lanella pelattu ottelu päättyi isäntien 3-1 -voittoon. Jermain Defoe teki Tottenhamin kaikki maalit. Ensimmäiseen ja viimeiseen syötön tarjoili Gareth Bale, keskimmäisen syötti Tom Carroll. Robert Beric teki vierailijoiden ainokaisen.

Voiton myötä Tottenham nousi lohkon toiseksi ohi Mariborin. Neljästä ottelusta lontoolaiset ovat keränneet kuusi pistettä. Lohkoa johtaa Lazio, joka voitti Panathinaikosin 3-0. Laziolla on pisteitä kahdeksan. Panathinaikos pitää perää kahdella pisteellä.

Anzhi Makhachkala – Liverpool 1-0

Venäjällä pelatun ottelun ratkaisu nähtiin ensimmäisen puoliajan lisäajalla, kun Lacina Traoré viimeisteli isännille 1-0 -voiton. Liverpool pelasi ottelun varamiehistöllä.

Tappio tarkoittaa sitä, että Liverpool saa taistella tosissaan jatkopaikasta. Lohkoa johtaa Anzhi, jolla on seitsemän pistettä. Liverpoolilla ja Young Boysilla on kuusi ja Udinesella neljä pistettä. Illan toisessa ottelussa Young Boys otti elintärkeän vierasvoiton Udinesesta maalein 2-3.

Club Brugge – Newcastle 2-2

Newcastlelle oli käydä huonosti Bruggen vieraana. Isännät menivät kahden maalin johtoon jo 19. minuutilla Ivan Trickovskin ja Jesper Jorgensenin maalien myötä. Newcastle nousi vielä ensimmäisen puoliajan aikana tasoihin. Vurnon Anita kavensi 42. minuutilla. Shola Ameobi tasoitti ottelun kaksi minuuttia myöhemmin.

Tasapeli pitää Newcastlen lohkon kärjessä kahdeksalla pisteellä. Bordeaux voitti Maritimo Funchalin 1-0, joten ranskalaisseuran pistemäärä nousi seitsemään. Kolmantena olevalla Bruggella on neljä pistettä. Maritimo on lohkon viimeinen kahdella pisteellä.