Queens Park Rangersissa vuosina 1970-1979 pelanneen Phil Parkesin mitta on täynnä. Entinen maalivahti on sitä mieltä, että Ärrien manageri Mark Hughes on vaihdettava Harry Redknappiin.

Parkes vaatii seuran omistaja Tony Fernandesia toimimaan, ennen kuin on liian myöhäistä.

”On vain yksi ihminen, joka voi päättää seuran selviytymisestä. Se henkilö on Tony Fernandes”, Parkes sanoi Radio 5:n ohjelmassa.

QPR ei ole voittanut tällä kaudella yhtään ottelua. 12 kierroksen jälkeen joukkue on sarjan viimeisenä neljällä pisteellä. Urakka ei helpotu tulevana viikonloppuna, kun vastaan asettuu Manchester United Old Traffordilla.

Hughes on valmentanut QPR:ää viime tammikuusta lähtien. Joukkueen voittoprosentti 34 ottelun jälkeen on 24. Ennen nykyistä pestiään Hughes on ehtinyt häärätä Fulhamin, Manchester Cityn, Blackburnin ja Walesin maajoukkueen managerina.

Redknapp on tällä hetkellä työtön. Hänen paikkansa Tottenhamin managerina otti André Villas-Boas menneenä kesänä. Tottenhamin peräsimessä Redknappin voittoprosentti oli 49. Hän on toiminut myös Portsmouthin, Southamptonin ja West Hamin managerina.