Manchester City ei jatka pelejään Mestarien liigan pudotuspeleissä. City nousi tappioasemasta 1-1 -tasapeliin, mutta vain voitto olisi pitänyt teoreettisen jatkomahdollisuuden elossa.

Ensimmäisen vartin ajan City oli täysi vastaantulija. Karim Benzema vei vieraat johtoon 10. minuutilla. City paransi peliään reilusti erityisesti toisella puoliskolla. Reilu vartti ennen loppua Álvaro Arbeloan tulkittiin kaataneen Sergio Agüeron rangaistusalueella. Toisen varoituksen myötä ulosajo ja pallo pilkulle. Agüero tasoitti tarkalla sijoituksella.

Agüerolla oli maalinsa lisäksi toinen huippupaikka. Yritys reilusta metristä kilpistyi Iker Casillasin kylkeen.

1-1 -tasapeli Real Madridia vastaan on periaatteessa hyvä suoritus, mutta tällä kertaa sillä ei ole merkitystä. Tumpelointi aiemmilla kierroksilla tietää sitä, että City jää toista vuotta peräkkäin alkulohkoon.

Borussia Dortmund voitti samaan aikaan Ajaxin vieraskentällä maalein 1-4, joten Dortmund voittaa yllättäen D-lohkon. Joukkueella on kasassa 11 pistettä, Realilla kahdeksan, Ajaxilla neljä ja Cityllä kolme. Viimeisellä kierroksella City voi selvittää tiensä Eurooppa-liigaan.

Arsenal voitti Montpellierin

Arsenal varmisti paikkansa Mestarien liigan 16 parhaan joukossa. Montpellier kukistui Lontoossa 2-0. Kun samaan aikaan Schalke voitti Olympiakosin, ei Olympiakos voi enää saavuttaa Arsenalia.

Maalinteon aloitti Jack Wilshere 49. minuutilla. Lukas Podolski viimeisteli loppulukemat reilun tunnin kohdalla. Kesällä Montpellieristä Arsenaliin siirtynyt Olivier Giroud teki esityön molempiin maaleihin.

Schalke voitti Olympiakosin Christian Fuchsin maalilla 1-0. Teemu Pukki vaihdettiin kentälle 71. minuutilla.

Viiden kierroksen jälkeen Schalke johtaa lohkoa 11 pisteellä. Arsenal seuraa pisteen päässä, joten lohkovoittoon on yhä mahdollisuus. Olympiakos jatkaa pelejään Eurooppa-liigassa, sillä Montpellier on kreikkalaisista viiden pisteen päässä.