Didier Drogban lainasiirto Shanghai Shenhuasta Chelseaan ei toteudu. Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa esti siirron, koska siirtoikkuna ei ole auki.

34-vuotias norsunluurannikkolainen olisi halunnut siirtyä lyhyelle lainalle Chelseaan ennen tammikuussa alkavia Afrikan mestaruuskisoja. Drogba anoi Fifalta siirrolle erityislupaa, jota ei kuitenkaan herunut. Kausi Kiinassa on jo päättynyt.

Drogba pelasi Chelseassa 342 ottelua, joissa syntyi 157 maalia. Hän voitti Valioliigan kolmesti, FA Cupin neljästi, Liigacupin kahdesti ja Mestarien liigan kerran, viime keväänä. Lisäksi Drogba voitti Valioliigan maalikuninkuuden kaksi kertaa. Shanghaissa hän on tehnyt kahdeksan maalia 11 ottelussa.

Chelsean keskushyökkääjävaihtoehdot ovat vähissä, sillä Fernando Torres ei ole säväyttänyt viime aikoina ja Daniel Sturridge on loukkaantunut.