Tottenham pelasi maalittoman tasapelin Laziota vastaan Eurooppa-liigan ottelussa Italiassa. Ottelusta ei paljoa jälkipolville jää kerrottavaa, mutta Lazion kannattajien käytös sen sijaan puhuttaa jälleen.

Italialaisseuran kannattajat ovat lehtitietojen mukaan hyökänneet Spurs-kannattajien kimppuun paikallisessa pubissa ja tämän jälkeen ottelussa laulaneet rasistisia lauluja katsomossa. UEFA on jo sakottanut Laziota rasistisista huuteluista syyskuun ottelun jälkeen, joten vakavampia sanktioita lienee tiedossa. Lazion kannattajien hyökkäyksessä vakavimmin loukkaantunut on edelleen sairaalahoidossa.

Tottenhamia kohdeltiin kaltoin myös itse ottelussa, sillä jo alkuminuuteilla Gareth Bale iski pallon maaliin, mutta tilanne tuomittiin virheellisesti paitsioksi. Voitto olisi varmistanut Spursin jatkopaikan europeleissä, mutta nyt se tarvitsee vielä pisteen viimeisestä alkulohkon ottelusta Panathinaikosia vastaan. Lazio oli ottelussa selvästi niskanpäällä, mutta maalivahti Hugo Lloris pelasti lontoolaisille tärkeän pisteen.

Liverpool oli pitkään kiinni jatkopaikassa omassa lohkossaan, kunnes sveitsiläinen Young Boys onnistui tasoittamaan vain muutama minuutti ennen ottelun loppua. Ottelu päättyi lopulta 2-2. Tämä tarkoittaa, että Poolin pitää vielä voittaa Udinese viimeisessä ottelussaan jatkopaikan varmistamiseksi.

Ottelu oli Liverpoolin maalivahti Pepe Reinalle juhlaottelu, sillä 81:llä pelatulla ottelulla hänestä tuli seuran kaikkien aikojen eniten euro-otteluita pelannut maalivahti. Aikaisemmin titteliä piti hallussaan Ray Clemence.

Newcastle päätyi niin ikään pistejakoon. Ottelu Maritimo Funchalia vastaan päättyi 1-1. Kotijoukkueen maalin teki Sylvain Marveaux. Ennen viimeistä kierrosta Newcastle on varmuudella jatkossa. Lohkoa D johtaa Bordeaux, jolla on 10 pistettä. Newcastle on toisena pisteen vähemmän keränneenä. Club Brugge on jäänyt englantilaisista tavoittamattoman viiden pisteen päähän.