Fulham, Stoke City, Manchester City ja Liverpool lainaavat pelaajia Mestaruussarjan joukkueisiin.

Fulhamin maalivahti David Stockdale siirtyy Hull Cityyn. Laina kestää tammikuun toiseen päivään saakka. 27-vuotias Stockdale vietti viime kauden alkupuoliskon lainalla Mestaruussarjan Ipswichissä, jossa hänelle kertyi 18 ottelua. Tiikerien riveissä Stockdale kilpailee peliajasta Ben Amosin kanssa, jonka Hull on lainannut Manchester Unitedista. Hull on tällä hetkellä neljäntenä Mestaruussarjassa.

Sheffield Wednesday lainaa Mamady Sidiben Stokesta ja Jeremy Helanin Man Citystä. Molempien laina on kuukauden pituinen. Malilainen Sidibe, 32, ei ole pelannut monien loukkaantumisten takia kilpaottelua vuoden 2010 elokuun jälkeen. 20-vuotias Helan teki debyyttinsä hallitsevan Valioliiga-mestarin riveissä elokuun Liigacup-ottelussa Aston Villaa vastaan. Pöllöt on neljänneksi viimeisenä Mestaruussarjassa.

Kipeimmin vahvistusta tarvitsee toiseksi viimeisenä oleva Bristol City, joka lainaa Danny Wilsonin Liverpoolista. 20-vuotias puolustaja pelaa Bristolissa 22. tammikuuta saakka. Wilson paikkaa loukkaantuneiden Stephen McManusin ja Lewin Nyatangan jättämää aukkoa. Wilson on pelannut Liverpoolissa yhdeksän ottelua.