Murskavoitto ei riittänyt Chelsealle. Joukkue jäi alkulohkoon. Manchester United yllätettiin Old Traffordilla.

Chelsea – Nordsjälland 6-1

Kuusi tehtyä maalia. Ei palkintoa. Chelsea jäi historiallisesti ensimmäisenä hallitsevana mestarina Mestarien liigan alkulohkoon. Juventus voitti vieraissa Shakhtar Donetskin 0-1, joten Chelsean voitolla ei ollut merkitystä.

Stamford Bridgellä maalinteon aloitti David Luiz. Fernando Torres lisäsi ensimmäisen puoliajan lopussa johdon 2-0:aan. Toisella puoliskolla vierailija kavensi Joshua Johnin toimesta. Gary Cahill, Torres, Juan Mata ja Oscar tekivät Johnin jälkeen maalin mieheen, joten Chelsealle reilu, joskin hyödytön voitto.

Juventus jatkaa jatkopeleihin lohkovoittajana. Shakhtar ja Chelsea päätyivät tasapisteisiin (10), mutta ukrainalaisryhmä jatkaa keskinäisten otteluiden myötä. Chelsean loppukausi vierähtää Eurooppa-liigassa.

Manchester United – CFR Cluj 0-1

United koki tavallaan yllättävän, tavallaan odotetun tappion Clujille. Kotijoukkue oli aiemmin varmistanut paikkansa lohkoykkösenä, joten pelillä oli merkitystä vain vierailijoille. Luis Alberto iski ainoan osuman vajaan tunnin kohdalla.

United keräsi H-lohkossa 12 pistettä. Clujille vierasvoitto ei riittänyt, sillä Galatasaray voitti omassa ottelussaan Bragan ja eteni jatkoon. Sekä Galatasaray että Cluj ylsi kymmeneen pisteeseen.