Fulham onnistui katkaisemaan voitottomien otteluidensa sarjan 2-1 -kotivoitolla Newcastlesta. Kotijoukkue meni johtoon ottelun 19 minuutilla, kun Steve Sidwell iski maalin. Pallo kimposi ohi maalivahti Tim Krulin Mike Williamsonista.

Tasoitus olikin sitten ilmiömäinen taidonnäyte Hatem Ben Arfan osaamisesta. Ranskalainen harhautti upeasti 16-alueen ulkopuolella pari Fulhamin puolustajaa ja laukoi lähes paikaltaan upean laukauksen ohi hölmistyneen Mark Schwarzerin.

Voittomaalin viimeisteli Hugo Rodallega 64 minuutin kohdalla, minkä jälkeen Magpies onnistui hyvin painamaan peliä kotijoukkueen päätyyn. Tulosta ei kuitenkaan syntynyt ja Fulham säilyttää paikkansa sijalla 13, juuri Newcastlen yläpuolella.

Newcastle ei ole nyt voittanut peräti 14 otteluun vieraissa ja Alan Pardewllä riittää pohdittavaa ennen ensi kierroksen kotipeliä hallitsevaa mestaria Manchester Cityä vastaan.