Chelsea aloitti Japanissa pelattavan seurajoukkueiden MM-turnauksen helpohkolla 3-1 voitolla meksikolaisesta Monterreystä. Voitolla joukkue eteni loppuotteluun, missä vastaan asettuu 12 vuoden tauon jälkeen brasialainen Corinthias.

Chelsea hallitsi pelitapahtumia alkuminuuteista lähtien. Ensimmäinen maali syntyi ottelun 17 minuutilla Ashley Colen vapauttaessa matalalla keskityksellä Juan Matan maalintekoon. Vielä ennen puoliaikaa ensimmäisellä yliaikaminuutilla Fernando Torres lisäsi Chelsean johdon kahteen maaliin.

Toisen puoliajan alussa Monterreyn heikot otteet jatkuivat. 48 minuutilla Darvin Chavez ohjasi epäonnisesti Matan keskityksen omaan maaliin vieden Chelsean jo 3-0 johtoon. Lisäajalla Aldo De Nigris toi vielä lohtua Monterreyn tuskaan kaventaen ottelun loppulukemiksi 3-1.