Norwich CityLeedsin Luciano Becchio siirtyy Norwichin riveihin seurojen välisessä vaihtokaupassa, jossa Steve Morison liikkuu toiseen suuntaan. Kanarialinnut maksavat myös salaisena pysyvän välisumman kaupoista.

29-vuotias Becchio on tehnyt 19 maalia tällä kaudella ja hän ilmoitti viime viikolla halustaan jättää Leeds. Nyt kolmen ja puolen vuoden sopimuksella Norwichin pelaajaksi siirtyvä argentinalainen toteaa seuraavaa uuden seuransa kotisivuilla: ”En malta odottaa ensimmäistä peliäni Norwichissa. Olen erittäin iloinen saatuani mahdollisuuden pelata Valioliigassa. Tämä on loistavaa minulle ja uralleni”.

Leedsin manageri Neil Warnock on erittäin ilahtunut saadessaan Morisonin Leedsiin. 12 kertaa 85 pelaamassaan ottelussa osunut 29-vuotias englantilainen oli Warnockin mukaan ilman Becchion siirtoakin heidän ykköskohteensa siirtomarkkinoilla.