Entinen Manchester Cityn manageri Kevin Keegan otti Soccerex-konferenssissa vahvasti kantaa Taivaansinisten manageriasiaan. Keeganin mukaan Roberto Mancini pitäisi ehdottomasti pitää joukkueen peräsimessä.

”Et voi voittaa palkintoa joka vuosi. Mancini on tehnyt erinomaista työtä”, Keegan sanoi BBC:n mukaan.

”Missä tahansa muussa urheilulajissa pidettäisiin naurettavana, jos joku kyseenalaistaisi Mancinin kaltaisen managerin potkut. Hän toi seuraan sen ensimmäisen pokaalin noin 30 vuoteen. Sitten hän voitti liigan.”

Keeganin mukaan joukkue menee jatkuvasti eteenpäin, vaikka tällä kaudella meno ei ole ollut yhtä lennokasta kuin viime sesongilla.

”Eurooppa oli pettymys, mutta sen ehtii saavuttaa. Eurooppa oli pettymys myös Unitedille ja Chelsealle.”

Keegan puhui konferenssissa myös yleisellä tasolla managerien potkuista.

”Se ei voi olla oikein, mutta niin voi tapahtua. Se kertoo kaiken, jos Nigel Adkins voidaan potkia ulos Southamptonista, tai Brian McDermott Readingista. Emme tule koskaan näkemään, että joku voisi saada yhtä paljon aikaa suuressa seurassa kuin Sir Alex Ferguson Unitedissa.”