Sunderland on nimittänyt italialaiskaksikko Roberto De Fantin ja Valentino Angelonin palveluksiinsa. De Fanti toimii joukkueessa urheilujohtajana, kun taas Angeloni työskentelee pääpelaajatarkkailijana.

De Fanti ja Angeloni työskentelivät aiemmin yhdessä Serie A -joukkueissa Udinesessa ja Interissä pelaajatarkkailijoina. De Fantilla oli lisäksi näppinsä pelissä Paolo Di Canion saapumisessa Black Catsien peräsimeen. Nyt De Fanti saapuu itse perässä uudenlaiseen rooliinsa.

Angeloni puolestaan Udinesessa ollessaan löysi muun muassa Barcelona -tähti Alexis Sánchezin, ja teki tämän kanssa sopimuksen hänen ollessaan 17-vuotias. Viisi vuotta myöhemmin Sánchez myytiin Barcelonaan vajaan 27 miljoonan euron siirtokorvauksella.

”Roberto ja Valentino tuovat mukanaan rutkasti kokemusta, tietoa, ja kontakteja ympäri Eurooppaa koko maailmasta puhumattakaan. Olemme onnellisia voidessamme toivottaa hänet tervetulleeksi seuraamme”, Sunderlandin pääjohtaja Margaret Byrne sanoi BBC:lle.

”Pelaajien hankinta on totta kai avain jokaiselle joukkueelle. Roberto ja Valentino tulevat työskentelemään läheisesti päävalmentajan ja johtokunnan kanssa löytääksemme pelaajat, jotka pystyisivät tekemään seurastamme vahvemman tulevina kausina.”

Ensi töikseen kaksikko on tuomassa kesän aikana Stadium Of Lightille Maritimo-pakki Valentin Robergea, Baselin keskikenttäpelaajaa Adilson Tavares Varelaa ja Lazion topparia Modibo Diakitéa.

Lähde: BBC.