Nousijajoukkue Crystal Palace on tehnyt neljän vuoden sopimuksen espanjalaisen keskikenttäpelaajan José Campañan kanssa. Siirtosumma ei ole selvillä.

Campaña on ollut Sevillan pelaaja seitsemänvuotiaasta lähtien ja nousi edustusmiehistöön 2011. Hän pelasi Andalusiassa 20 ottelua. Viime kaudella Campaña ehti pelata vain viisi ottelua ennen loukkaantumista. Nuoren keskikenttäpelaajan vasemmassa jalassa oli murtuma, joka piti hänet sivussa pitkään.

Campaña kuitenkin tervehtyi alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoihin, jotka järjestettiin Turkissa. Siellä Sevilla-kasvatin otteet herättivät monien kiinnostuksen euroopassa.

”Olen iloinen päästessäni Crystal Palaceen. Minulla on ollut ongelmia kotiseurani kanssa kahden viime vuoden ajan. Olen kuitenkin iloinen päästessäni pelaamaan Valioliigaan,” Campaña sanoo Palacen kotisivuilla. Hän ei eritellyt, minkälaisia ongelmia Sevillan kanssa syntyi.

”Uskon, että tämä on hyvä askel minulle ja odotan innolla, että pääsen tapaamaan muut pelaajat ja aloittamaan mahdollisiman nopeasti.

”Sanoin välittömästi ’kyllä’, kun kuulin Crystal Palacen kiinnostuksesta agentiltani. Minun unelmani on pelata Englannissa ja erityisesti Valioliigassa. Haluan auttaa seuraani pysymään sarjassa ja menemään eteenpäin.”

”Vahvuuksiani ovat pallon jakaminen ja sen pitäminen joukkueella. Olen aika tyypillinen espanjalainen keskikenttämies, joka tykkää mennä eteenpäin ja tehdä maaleja.

”Tein paljon maaleja Sevillan akatemiassa ja siihen pyrin täälläkin. Tärkeintä on kuitenkin pitää pallo joukkueella ja pelata organisoidusti.”

Lähde: Skysports