Italialaisen Inter Milanin presidentti Massimo Moratti väittää La Stampa -lehden sivuilla, että paluun Chelseaan tehnyt valmentaja José Mourinho nähtäisiin Interissä kolmen vuoden päästä.

Mourinho saavutti Italiassa suurta menestytä ja valmensi Interin molemmilla kausillaan mestaruuteen asti. Hän voitti myös Italian cupin sekä Mestareiden liigan. Morattilla ja Mourinholla on lämpimät välit ja Mourinho ylisti Interiä useasti valmennusaikanaan.

”Soitin Mourinholle ja onnittelin häntä paluusta Chelseaan. Mourinho sanoi minulle, että kolmen vuoden päästä näemme taas Interissä”, Morattin kerrotaan sanoneen.

Mourinho teki kesäkuussa neljän vuoden sopimuksen Chelsean kanssa. Hän sanoi tuovansa vakautta Stamford Bridgelle, joka on ollut tuulinen paikka managereille viime vuosina.

Chelsean maalivahti Peter Cech uskoo, että Mourinho pysyy Lontoossa, jos hän tuo seuraan jälleen menestystä.

”Tarvitsemme pokaaleja, jotta saisimme vakautta. Jos saavutamme tavoitteemme, on hyvin todennäköistä, että manageri pysyy seurassa”, Cech sanoi.

”Viime kaudella voitimme Eurooppa-liigan. Oli ensimmäinen kerta, kun pelasimme turnauksessa ja onnistuimme voittamaan sen. Se oli menestyksekäs turnaus, mutta meidän tavoitteemme on kuitenkin pärjätä paremmin Mestarien liigassa kuin viime vuonna. Jos pystymme haastamaan joukkueet sen voitosta, sen me pyrimme tekemään.”

”Mourinho ei voisi olla nälkäisempi. Hän ei tullut tänne nauttimaan elämästään. Me olemme täällä voittamassa asioita yhdessä. Hän on samanlainen kuin aiemmin. Motivaatio ja menestyksen nälkä ovat samat kuin aiemmin ja hänen vaativuutensa myös”, Cech lisäsi.

”Hän haluaa olla paras, me haluaisimme olla parhaita. Saa nähdä saavutammeko tavoitteemme?”

Lähde: ESPN