Liverpool on hylännyt Arsenalin 40 miljoonan punnan tarjouksen hyökkääjä Luis Suarezista.

Pool kohtaa harjoituspelissä australialaisen Melbourne Victoryn ja Suarez tulee pelaamaan tämän kauden ensimmäisen ottelunsa.

Uruguaylaishyökkääjä saapui Aurstraliaan sunnuntaina. Hänellä oli pidennetty loma Confederations cupin takia.

26-vuotias hyökkääjä kertoi poissa ollessaan ihailevansa Real Madridia. Suarezin agentti Pere Guardiola sanoi Liverpool johdolle, että hänen suojattinsa haluaa pelata Mestareiden liigassa mutta ei aio itse pakottaa seuraa myymään.

Arsenal on jo pitkään ollut Suarezin perässä. Gunnersin suurin ostos on 15 miljoonaa puntaa Pietarin Zenitille Andrey Arshavinista. Jos Arsenal ostaa Suarezin se tekee reilusti isoimman ostonsa.

40 miljoonan punnan tarjous tarkoittaa, että Liverpoolin täytyy kertoa Suarezille tarjouksesta mutta ulososto hinta ei vielä täyty.

Jo aikaisemmin Liverpool kieltäytyi Arsenalin 30 miljoonan punnan tarjouksesta ja valmentaja Brendan Rodgers odottaa Suarezin pysyvän Anfieldillä.

”Me emme edes harkitse myyntiä, ellei tule tarjousta joka vastaa hänen arvoaan. Suarez on meille niin tärkeä,” Rodgers kommentoi.

Poolkapteeni Steven Gerrard tekee oman osansa pitääkseen tähtipelaajan Liverpoolissa.

Gerrard sanoi Suarezille, että kannattajat ja pelaajat rakastavat hyökkääjää.

Maalivahti Brad Jones kertoi, että on mukava saada uruguaylaiskaksikko Suarez ja Sebastian Coates takaisin.

”Kaverit vitsailivat Uruguayn television mainoksesta, jossa Suarez on,” maalivahti kertoi.

”Luis on eloisa kaveri. Hänet kuulee aina viiden huoneen päästä,” Jones jatkoi.

”Hän rakastaa jalkapalloa. Hän elää ja hengittää sitä. Hän on harjoituksissa kuin pieni lapsi. Ei halua lopettaa ennen kuin äiti huutaa sisälle.”

”Luisilta ei koskaa puutu yritystä. Meillä ei odoteta yhtään vähempää hänelta, vaikka mediassa sanottaisiin mitä.”

”Hän ei ole muuttunut vaan on sama kaveri, jonka olemme oppineet tuntemaan. Hän on yhä täällä ja odotamme hänen myös pysyvän täällä. En näe syytä miksi niin ei kävisi.” Jones toivoo.

Lähde: skysports