Barcelonassa on sanottu julkisesti, että he eivät halua myydä entistä Arsenal keskikenttäpelaajaa.

Cesc Fabregas on kuitenkin epävarma tilanteestaan katalonialaisjätissä, koska hänelle ei ole annettu lupausta varmasta avauskokoonpano paikasta.

Hallitseva La-Liga mestari harkitsee Manchester Unitedin 35 miljoonan punnan tarjousta, mutta jättää viime kädessä päätösvallan pelaajalle itselleen.

Fabregasin tilanteesta saadan varmuutta varmasti pian. Barcelona nimitti uudeksi valmentajakseen Gerardo Martinon, joka korvaa Tito Villanovan.

United valmentaja David Moyes sanoi maanantaina oddotavansa vastausta. Varatoimitusjohtaja Ed Woodward käsittelee Fabregastarjousta.

”Jos ymmärsin oikein. Ed on vastuussa siitä. Teimme toisen tarjouksen ja Ed hoitaa sitä mieluummin,” Moyes kertoi Yokohamasta.

Unitediin on tähän mennessä hankittu vain uruguayalainen U-20 maajoukkueessa pelannut Guillermo Varela. Moyes myöntää, että yritykset saada Barcelonan keskikenttäpelaaja Old Traffordille voivat epäonnistua.

”Niin voi tapahtua. Kun olet kiinnostunut huippupelaajasta teet kaikkesi, jotta yritykset tuottavat hedelmää,” Unitedkäskijä vakuutti.

Fabregasin lisäksi skotlantilaisvalmentajaa kiinnostaa edelleen Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale. Entinen Evertonluotsi on myös Leighton Bainesin ja Marouane Fellainin perässä. Tähän mennessä vahvistuksia ei ole tullut ja Moeyes ymmärtää joidenkin kannattajien ahdistuksen.

”Ymmärrän tunteen. Muutamia muutoksia on tullut. Monet managerit ovat vahvistaneet joukkueitaan. Kaikki ajattelevat, että hankinnat tehdään vasta siirtoikkunan lopussa,” Moyes vakuuttaa.

”Olen ollut täällä töissä vasta muutaman viikon, joten paljon muutoksia ei ole ehtinyt tehdä.”

”Toivon todella, että asiat edistyvät. Voin vain sanoa, että Ed tekee kovasti töitä, jotta siirrot onnistuvat. Toivotaan, että jotkut niistä osuvat kohdalleen pian.”

Lähde: Skysports