Norwich on tehnyt kesän kahdeksannen hankintansa. Celticin hyökkääjä Gary Hooper siirtyy Kanarianlintuihin kolmen vuoden sopimuksella. 25-vuotiaan brittihyökkääjän siirtosumman arvellaan olleen noin viisi miljoonaa puntaa.

Celtic-manageri Neil Lennon on kuvaillut Hooperia seuran parhaaksi hyökkääjäksi sitten Henrik Larssonin. Englantilainen on ollut kolmella edellisellä kaudella skotlantilaisseuran paras maalintekijä.

”On ollu paljon puhetta Tammikuuhun palaamisesta ja olen tyytyväinen, että olen viimeinkin saanut laitettua nimen paperiin ja liittynyt Norwichiin. Olen tehnyt maaleja jokaisella sarjatasolla joissa olen pelannut, joten haaste pelata Valioliigassa innostaa minua”, Hooper kertoi seuran omilla verkkosivuilla.

Viime kaudella Hooper teki kaikki kilpailut mukaanlukien 31 maalia.