Arsenal pyrkii tällä viikolla vahvistamaan miehistöään Bayern Münchenin Luiz Gustavolla.

Arsène Wenger on tähän mennessä hankkinut vapaalla siirrolla Ranskan nuorten maajoukkuehyökkääjän Yaya Sanogon. Ranskalainen tuli vapaalla siirrolla Auxerresta. Wenger tietää, että vahvistuksia tarvitaan, varsinkin nyt kun moni pelaaja on siirtynyt pois Tykkimiesten riveistä. Viime kaudella Barcelonaan lähtenyttä Alex Songia ei korvattu mitenkään, joten brasilialainen alempi keskikenttäpelaaja sopisi hyvin ranskalaisen miehistöön.

Wenger kertoi kiinnostuneensa Gustavosta harjoitusottelussa Manchester Cityä vastaan. Hän kuitenkin myönsi, että mikään ei ole vielä varmaa. Gunners pyrkii ratkaisuun lähipäivinä.

Arsenal yritti aikaisemmin siirtomarkkinoilla saada Bayer Leverkusenin Lars Benderin. Viime kauden Bundesliigakolmonen ei kuitenkaan ollut halukas myymään keskikenttäpelaajaansa.

Lontoolaisseura oli myös Toulousen keskikenttäpelaajan Étienne Capouen perässä. Ranskalainen on kuitenkin siirtymässä Tottenhamiin.

Gustavo ei ollut Bayernin aloittava keskikenttäpelaaja viime kaudella, eikä hän aloittanut myöskään tämän kauden ensimmäissessä ottelussa Mönchengaldbachia vastaan. Arsenal on tekemässä brasilialaisesta 14 miljoonan punnan tarjouksen.

Lontoossa ollaan edelleen myös Luis Suárezin perässä, vaikka Liverpoolin omistaja John W Henry ilmoitti, että Suárez ei lähde Arsenaliin mistään hinnasta.

Arsenalissa on vaikea uskoa, että Suárez pelaisi enää Liverpoolissa sen jälkeen kun uruguaylainen sanoi, että haluaa lähteä ja syytti Poolia rikotuista lupauksista. Emiratesilla tiedetään, miten vaikeaa on pitää tyytymätön pelaaja, joka on sanonut julkisuudessakin, että haluaa pois. Arsenal-leirissä vakuutettiin, että Robin van Persie ei lähde kilpailijoiden riveihin, mutta seuran mielipiteellä ei ollut väliä ja hollantilainen lähti Manchester Unitediin.

Arsenal on tekemässä Suárezista kolmannen tarjouksen. Sen kaksi aikasempaa tarjousta Liverpool hylkäsi heti.

Lähde: The Guardian