Kesällä Chelsean manageriksi palannyt José Mourinho jatkoi vakuuttavaa kotiotteluiden tilastoaan, kun lontoolaisseura kaatoi kauden avausottelussaan Hull Cityn maalein 2-0. Mourinho otti ennen pelin alkua yleisönsä, joka toivotti tutun managerin tervetulleeksi takaisin.

Nousijajoukkue Hullin Valioliigataival ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Korkealla intensiteetillä aloittanut Chelsea sai rangaistuspotkun jo viiden minuutin pelin jälkeen, kun Hull-maalivahti Allan McGregor nyrkkeili pallon sijasta Fernando Torresia päähän. Frank Lampard asettui ampumaan rankkaria, jonka McGregor kuitenkin torjui.

Muutamia minuutteja myöhemmin McGregor joutui antautumaan. Kevin De Bruyne syötti erinomaisesti pystyyn Oscarille, joka sijoitti pallon alakulmaan.

Lampard paikkasi epäonnistuneen rangaistuspotkunsa 25 minuutin kohdalla. Painava vapaapotku painui noin 30 metristä McGregorin vartioimaan maaliin.

Toisella puoliskolla Hull pääsi selvästi paremmin peliin mukaan. Enempää maaleja ottelussa ei kuitenkaan nähty.

Chelsea pelaa seuraavan ottelunsa jo keskiviikkona, jolloin se kohtaa Aston Villan.