Manuel Pellegrini toivoo, että joukkue jatkaa aggressiivista peliään sunnuntaina Cardiffia vastaan.

Ensimmäisellä kierroksella Newcastlen 4-0 murskannut Manchester City matkustaa Etelä-Walesiin tavoitteena jatkaa siitä mihin ensimmäisen kierroksen jälkeen jäi.

City oli Newcastlea vastaan erittäin dynaaminen ja pelasi todella näppärää hyökkäyspeliä.

Avausottelu Etihad-stadionilla oli hyvä osoitus siitä, miten Pellegrini aikoo Cityä peluuttaa. Chileläisen päätehtävä on voittaa pokaaleja. Pelityylin täytyy kuitenkin olla myös silmiä hivelevää.

̶ Mielestäni pelasimme niin kuin haluan meidän pelaavan. Olimme aggressiivisia, Pellegrini sanoi.

̶ Pelin aikana teimme maaleja emmekä muuttaneet pelityyliämme vaikka olimme johdossa.

̶ Pyrimme pelaamaan jalkapalloa 90 minuuttia. Uskon, että pelaajat nauttivat siitä ja aiomme pelata niin jatkossakin.

̶ Se oli vain yksi ottelu. Mutta on tärkeää, että jatkamme näin. Kauden lopussa näemme sitten kuka voittaa mestaruuden, Pellegrini kertoi.

City lähtee Cardiff-otteluun ilman kapteeniaan Vincent Kompanya, joka sai nivusvamman avausottelussa.

27-vuotiaan belgialaisen poissaoloaikaa ei ole vielä kerrottu, mutta hänen uskotaan olevan pelikuntoinen jo Hullia vastaan seuraavalla kierroksella.

Cityllä on pienimuotoinen puolustajaongelma, koska Matija Nastasić palasi harjoituksiin vasta tällä viikolla ja hänen pelikuntonsa on arvoitus.

Myös Micah Richards kärsii loukkaantumisesta, joten Joleon Lescotin kanssa keskuspuolustajana saattaa pelata espanjalainen Javi García.

Yksi vaihtoehto on myös nuori 22-vuotias Dedryck Boyata, joka haluaa varmasti avata uransa City-paidassa Bolton ja Twente -lainojen jälkeen.

Fiorentinasta Cityyn siirtynyt Stevan Jovetić ei ole pelannut vielä yhtään ottelua, mutta on toipumassa loukkaantumisestaan ja hänet saatetaan nähdä kentällä Cardiffia vastaan.