Arsène Wenger oli salamyhkäisempi kuin koskaan, kun häneltä udeltiin mahdollisista uusista pelaajista tiistaina pelattavan Mestarien liigan karsintaottelun lehdistötilaisuudessa. Arsenal kohtaa ottelussa turkkilaisen Fenerbahcen. Ensimmäisessä osaottelussa vajaamiehinen Arsenal otti vieraissa vakuuttavan 3-0-voiton.

Tällä hetkellä Arsenalin ainoa uusi pelaaja on ranskalainen Yaya Sanogo, joka saapui Lontooseen ilmaisella siirrolla Auxerresta. Real Madridin kolmikko Karim Benzema, Ángel di María ja Mesut Özil ovat viimeisimmät seuraan yhdistetyt pelaajat. Newcastle hylkäsi aiemmin 10 miljoonan punnan tarjouksen Yohan Cabayesta.

Uusista hankinnoista kysyttäessä antoi Wenger kuitenkin viileän vastauksen:

– En aio antaa yhtään nimiä, koska mielestäni se on väärin pelaajia kohtaan ja saattaa antaa heille turhia haaveita.

– On nähty, että monet ympäri maata pyörivät kiistat johtuvat siitä, että managerit puhuvat pelaajista. Meidän työmme on saada asioita tapahtumaan.

– Voitte sanoa minulle ”kyllä, mutta et saa mitään tapahtumaan”, mutta silti tärkeintä on se mitä tapahtuu kentällä. Entä muu? Työskentelemme kovasti senkin eteen.

Kysyttäessä saapuuko Arsenaliin uusia pelaajia ennen viikonloppua, Wenger tyytyi toteamaan, ettei osaa sanoa koska mahdolliset viivästykset eivät ole heistä itsestään kiinni.

Lähde: SkySports