Bayern München oli Chelseata vahvempi viihdettä koko rahan edestä tarjonneessa Super Cupin loppuottelussa. Blues johti peliä aina jatkoajan viimeiselle minuutille saakka, kunnes Bayern rynni lopulta väkisin tasoihin Javi Martinezin osumalla. Chelsean epäonnen soturi oli lopulta nuori Romelu Lukaku, joka tuhri ratkaisevan rangaistuspotkun.

Chelsea sai ottelulle salama-alun, kun Fernando Torres vei Andre Schürrlen tarjoilusta Bluesin johtoon komealla laukauksella. Maalin jälkeen ottelun tempo laski. eikä Bayern onnistunut viimeistelyssään. Tauolle mentiin Chelsean 0-1 johdossa.

Toisella puoliajalla Bayern pääsi paremmin peliin mukaan. 48. minuutilla Franck Ribéry iski saksalaisseuran tasoihin. Ranskalaislaituri sijoitti tarkan laukauksen ohi Chelsean maalia vartioineen Petr Cechin. 86 minuutin kohdalla Chelsea joutui vajamiehiseksi, kun Ramires sai punaisen kortin. Brassi taklasi vaarallisesti jalkapohjat edellä Bayernin Mario Götzeä ja sai ansaitun ulosajon. Ottelulle ei saatu varsinaisen peliajan jälkeen ratkaisua. Jatkoajalle mentiin 1-1 tasatilanteessa.

Jatkoajalla vajaamiehinen Chelsea otti pelin takaisin hallintaansa. 94. minuutilla itsensä vapaaksi juossut Eden Hazard tulitti kovan vedon ohi Manuel Neuerin. Blues oli jälleen johdossa. Maalin jälkeen Bayern sai useita hyviä maalipaikkoja, mutta Cech oli tulessa tolppien välissä.

Mestarien liiga-voittajien painostus palkittiin lopulta juuri ennen loppuvihellystä, kun Martinez ampui pallon lähietäisyydeltä tsekkiläisvahdin ohitse. Bayern oli noussut kuilun partaalta tasoihin ja edessä oli rangaistuspotku-kilpailu.

Rangaistuspotkuissa ratkaisu nähtiin lopulta viidennellä kierroksella. Kilpailun aloittaneen Bayern Münchenin laukoja Xherdan Shaqiri iski pallon maaliin, jonka jälkeen Chelsean Lukakun oli pakko onnistua. Manuel Neuer torjui nuoren belgialaishyökkääjän heikon yrityksen ja ottelu oli ratkennut. Bayern voitti Super Cupin rangaistuspotkujen jälkeen 3-2.