Paul Lambert ilmaisi tyytyväisyytensä kovaan uurastukseen, kun Tshekin maajoukkuehyökkääjä Libor Kozákin siirto Laziosta varmistui.

24-vuotias Kozák oli viime kaudella Eurooppa-liigan paras maalintekijä 10 osumallaan. Aston Villan kesän seitsemännen hankinnan sopimuksen kesto on neljä vuotta.

– Olemme olleet hänen perässään monta kuukautta, joten tuntuu erittäin hyvältä saadessamme hänet vihdoin joukkueeseemme. Hän tuo lisäpontta siihen mitä meillä jo on Christian Bentekessä, Nicklas Heleniuksessa, Gabriel Agbonlahorissa, Aleks Tovenissa ja Andi Weimannissa, iloitsi Lambert.

Yhden maaottelumaalin Unkaria vastaan tehnyt Kozák oli myöskin innoissaan siirrosta:

– Olen erittäin iloinen päästessäni Aston Villaan, tämä on uusi askel urallani. Pienenä poikana unelmoin Valioliigassa pelaamisesta, ja olen innoissani saadessani toteuttaa tämän Aston Villan kanssa.

– Pelasin Laziossa muun muassa Miroslav Klosen kanssa, ja uskon että siitä oli valtavasti hyötyä kehittymiselleni. Haluan silti kehittyä lisää ja saada lisää kokemusta jotta pystyn auttamaan Aston Villaa niin hyvin kuin kykenen.

Lähde: Aston Villan nettisivut