Eurooppa-liigan A-lohkon avausottelussa Swansea yllätti vieraissa Valencian. Walesilaisseura nuiji kotijoukkueen 0-3 ja eteni ensimmäiseen voittoonsa eurokentillä.

Swansea aloitti ottelun vahvalla tavalla. 10. minuutilla Adil Rami kaatoi läpiajoon nousseen Wilfried Bonyn. Ranskalaispuolustaja sai tilanteesta suoran punaisen kortin. Viisi minuuttia myöhemmin Bony ampui Swansean johtoon komealla osumalla.

Ensimmäisen puoliajan lopulla Michulla oli paikka lisätä Swansien johtoa, mutta espanjalaisen puskuyritys meni ohi maalin. Tauolle mentiin walesilaisseuran 0-1 johdossa.

Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä. 58 minuutilla Alejandro Pozuelo antoi tarkan syötön Michulle , joka laukoi Swansean kahden maalin karkumatkalle. 61. minuutin kohdalla Swansea sai vapaapotkun 20 metristä, jota Jonathan De Guzman asettui ampumaan. Kanadalaisen laukaus kiersi kauniisti ohi Vicente Guaitan ja Swansea siirtyi jo kolmen maalin johtoon. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Swansea voitti 0-3 ja aloitti eurotaipaleensa voitolla.