Valioliigan viidennen kierroksen ensimmäisessä ottelussa Aston Villa nappasi pisteet Carrow Roadilta. Norwich kaatui niukasti 0-1 lukemin. Villan voittoa varjosti joukkueen tähtihyökkääjän Christian Benteken loukkaantuminen ensimmäisellä puoliajalla.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Kolmannella minuutilla Andreas Weimannilla oli paikka viedä Villa johtoon, mutta itävaltalaisen laukaus osui tolppaan. Hetkeä myöhemmin Ciaran Clark pelasi palloa kädellä ja Norwich sai tilanteesta rangaistuspotkun. Brad Guzan torjui kuitenkin Robert Snodgrassin yrityksen, joten tilanne säilyi maalittomana.

28. minuutilla Villa koki kovan takaiskun, kun Benteke joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Belgialaisen tilalle vaihdettiin tuore hankinta Libor Kozak. Kaksi minuuttia myöhemmin Gabriel Agbonlahdor antoi syötön Kozakille, joka ampui Villan 0-1 johtoon.

Toisella puoliajalla Norwich lisäsi virtaa, mutta viimeistely ontui. 78. minuutilla Kozakilla oli lähellä illan toista osumaansa. Ryan Bennett liukui kuitenkin väliin estäen lähes varman maalin. Kolme minuuttia myöhemmin Norwichilla sai oivan paikan tasoitukseen, mutta Ricky van Wolfwinkelin laukaus kimposi Villa-puolustajista kulmapotkuksi.

88. minuutilla laidalta noussut Javier Garrido keskitti pallon Gary Hooperille. Guzan pysäytti brittihyökkääjän laukauksen näyttävällä torjunnalla. Villa voitti ottelun 0-1.