Arsenalin valmentaja Arséne Wenger oli tyytyväinen tanskalaishyökkääjä Nicklas Bendtnerin paluuseen voitokkaassa liigacupin ottelussa West Bromwichia vastaan keskiviikko-iltana.

Edellisen kerran Bendtner pelasi tykkimiesten riveissä yli kaksi vuotta sitten vuoden 2011 elokuussa. Epäonnistuneiden lainapestien jälkeen Sunderlandin ja Juventuksen riveissä tanskalaishyökkääjä sai kuitenkin mahdollisuutensa jatkaa Arsenalin riveissä ainakin tämän kauden.

Bendtner pelasi ottelussa täydet 120 minuuttia ja syötti Thomas Eisfeldin avausmaalin. Tanskan maajoukkueen hyökkääjä laukoi myös kylmän viileästi oman rangaistuspotkunsa maaliin. Wenger oli mielissään Bendtnerin otteista.

– Minun mielestäni hän pelasi kokonaisuudessaan hyvän ottelun. Pelaajalle joka ei ole pelannut niin pitkään aikaan, ja vielä yksin kärjessä, hän pärjäsi todella hyvin, Wenger kommentoi

– Yksi asia mitä Nicklasissa ei voi kyseenalaistaa, on hänen itseluottamuksensa. Tärkein asia hänelle on pysyä kunnossa. Muutoin, hänellä on taitoa pärjätäkseen. On tärkeätä että hän tekee kovasti töitä pysyäkseen mukana joukkueessa. Hänellä on erittäin laadukas pelaaja.

Wengerin miehistö sai tehdä keskiviikon ottelussa täyden iltapuhteen. Avainpelaajia lepuuttanut Arsenal voitti ottelun lopulta rangaistuspotkujen jälkeen lukemin 5-4 (1-1). Seuraavalla kierroksella Arsenal saa vastaansa astetta kovemman vastustajan, Jose Mourinhon luotsaaman Chelsean. Wenger lähestyy seuraavaa kierrosta mielenkiinnolla.

– Tiedossa on mielenkiintoinen ottelu. Heillä on todella laaja pelaajamateriaali, joten tiedämme että meillä on vastassa valioliigatason ryhmitys. Toisaalta meillä on myös kotietu, Wenger totesi.

 

Lähde: Skysports