Liverpool ei antanut armoa, kun joukkue nappasi pisteet Sunderlandin kotikentältä. Merseysidelaiset tyrmäsivät Valioliigan jumbojoukkueen 1-3 pitkän pelikiellon jälkeen paluun tehneen Luis Suarézin johdolla. Uruguaylainen viimeisteli ottelussa kaksi osumaa.

Suarézilla oli mahdollisuus avata tämän kauden maalitilinsä jo alkuminuuteilla. Uruguaylaisen laukaus lensi kuitenkin ohi maalin.

Kahdeksannella minuutilla Liverpool sai vapaapotkun, jota Steven Gerrard asettui ampumaan. Kieran Westwood torjui Gerrardin laukauksen eteensä suoraan Martin Skrtelille, joka iski pallon verkkoihin. Maalia ei kuitenkaan hyväksytty, sillä slovakialainen oli tilanteessa paitsiossa.

23. minuutilla Sunderland sai paikan siirtyä ottelussa johtoon, mutta Stefan Larssonin vapaapotku osui ylärimaan. Viisi minuuttia myöhemmin Kolo Touré jatkoi kulmapotkusta päällään pallon Daniel Sturridgelle, joka puski Liverpoolin 0-1-johtoon.

36. minuutilla Suaréz vei vieraat jo kahden maalin johtoon. Uruguaylaistähti oli iskenyt paluuosumansa. Tauolle mentiin Liverpoolin 1-0-johdossa.

Toisella puoliajalla Sunderland pääsi paremmin peliin mukaan ja 53. minuutilla Emanuele Giaccherini kavensi eron yhteen maaliin. Hetkeä myöhemmin Craig Gardner pääsi yrittämään tasoitusta loistavasta paikasta, mutta Simon Mignolet pysäytti englantilaisen laukauksen näyttävällä venytyksellä.

Ottelun varsinaisen peliajan lähennellessä loppuaan Sturridge tarjoili syötön vapaana odottaneelle Suarézille. Uruguaylainen viimeisteli pallon tyhjään maaliin poistaen Sunderlandilta viimeisetkin toiveen rippeet pisteistä.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Liverpool voitti 1-3 ja nousi sarjataulukossa toiseksi.