Arsenal aloitti ensimmäisen puoliajan todella väkevästi ja siirtyikin jo 8. minuutin kohdalla jo 1-0 johtoon mahtavan kuvion päätteeksi. Oikea laitapuolustaja Bacary Sagna pelasi pallon Olivier Giroudille oikean rajan tuntumaan, josta selkä maali kohtia pelannut ranskalaiskärki jatkoi pallon oikealla laidalla vapaana juoksevalla Aaron Ramseylle. Walesin maajoukkuemies pelasi päätyrajan tuntumasta kovan matalan keskityksen takaviistoon josta Mesut Özil laukoi pallon upeasti suoraan puolivolleysta vasempaan etunurkkaan.

Tykkimiehet jatkoivat kovalla intensiteetillä ja 15. minuutilla painostus tuotti tulosta. Uruguaylaisen puolustajan Miguel Britosin hölmöilyn jälkeen Özil syöttää pallon hienosti Giroudille maalin eteen toppariparin väliin josta ranskalainen pääsee laittamaan pallon maaliin viidestä metristä. Ensimmäistä puoliaikaa jatkettiin Arsenalin komennossa, mutta muutamista maalintekoyrityksistä huolimatta puoliajalle lähettiin 2-0 lukemista.

Toinen puoliaika alkoi yhtä vauhdikkaasti kuin ensimmäinenkin ja Tomas Rosicky oli lisätä tykkimiesten johdon 3-0:aan, mutta ei osanut palloon viidestä metrista Giroudin hienosta esityöstä. Räväkän alun jälkeen ottelun tempo laski eikä selkeitä maalipaikkoja nähty ja Arsenal vei ottelun nimiinsä vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 2-0.

Maalit

1-0 Mesut Özil (8.)
2-0 Olivier Giroud (15.)

Ottelun hahmo

Mesut Özil

Özil avasi maalinteon hienolle volleylla ja tarjoili Giroudille loistavasti paikan iskeä tykkimiehet kahden maalin johtoon. Saksan maajoukkuemies toimi erinomaisena linkkinä hyökkäyksen ja keskikentän välissä ja oli järjestämässä maalien lisäksi joukkuetovereilleen lukuisia paikkoja. Wenger on hankkinut Arsenalille todellisen maailmanluokan pelintekijän.