Chelsean valmentaja José Mourinho on silminnähden kyllästynyt lehdistön jatkuvaan kritiikkiin liittyen portugalilaisluotsin pelaajavalintoihin. Tällä kertaa Chelsean joukkueen ulkopuolelle jäi belgialaisnuorukainen Kevin de Bruyne ja lehdistö kysyi jatkuvasti Mourinholta syitä De Bruynen poissaoloon:

– Tämä on mahtavaa koska kukaan ei enää kysy mitään Matasta, Mourinho vastasi ironisesti.

– Olette puhuneet kolme viikkoa Matasta, ja nyt puhutte Kevin de Bruynesta. Ettekö ole kiinnostuneita pelaavasta kokoonpanosta? Olette kiinnostuneita ainoastaan pelaajista jotka eivät pelaa.

– Häntä ei valittu kokoonpanoon. Se oli minun valintani. Vain 11 voi pelata ja 18 mahtuu kokoonpanoon. Yritän tehdä valinnat otteluiden ja harjoitusten perusteella.

Mourinho on ollut viime viikot otsikoissa nimenomaan jättämällä Chelsean kahden viime kauden vuoden pelaajan Juan Matan penkille tai katsomoon. Mata näyttää kuitenkin pääsevän takaisin pelaavaan kokoonpanoon hyvien otteidensa ansiosta.

– Yritän olla rehellinen Juanin kanssa kertomalla hänelle että pelaat huomenna sen perusteella miten hän on esiintynyt harjoituksissa ja pelaamissaan otteluissa, Mourinho totesi.

– Tilanne on täysin sama Kevinin kanssa. Häntä ei ole valittu kokoonpanoon koska en ole pitänyt hänen otteistaan harjoituksissa ja miten hän pelasi Swindonia vastaan. Mutta teillä on taipumus kysyä kysymyksiä ainoastaan pelaajista jotka eivät ole kokoonpanossa. Nähdään huomenna.

Mourinho lähti kommentinsa jälkeen ennenaikaisesti lehdistötilaisuudesta keskittymään joukkueensa elintärkeään Mestarien liigan otteluun Steaua Bucharestia vastaan. Chelsea on lähes pakkovoiton edessä, sillä se hävisi ensimmäisen kierroksen ottelunsa kotonaan FC Baselia vastaan lukemin 2-1.

 

Lähde: Skysports