Chelsea haki vakuuttavan 0-4-vierasvoiton Steaua Bukarestista Mestarien liigassa. Voitto oli Chelsealle todella tärkeä hävittyään ensimmäisen ottelun FC Baselille. Chelsea-manageri José Mourinho ei peitellyt tyytyväisyyttään ottelun jälkeen.

– Tulos oli luonnollisesti todella hyvä. Esityksemme oli myös erittäin hyvä. Pidimme ottelun hallussa alusta lähtien. Pelasimme älykästä ja kypsää jalkapalloa vieraskentällä.

– Meidän piti paikata kotitappiomme Baselia vastaan ja teimme sen hyvällä esityksellä. Meillä on nyt kolme pistettä kahdesta ottelusta. Basel hävisi Schalkelle, joten etu on nyt saksalaisilla. Meillä on nyt kaksi ottelua Schalkea vastaan ja aiomme päästä 16 parhaan joukkoon. Meidän oli pakko voittaa tämä vierasottelu ja teimme sen, kertoo Mourinho.

André Schürrle oli olennainen osa voittoa. Tiesimme mitä meidän täytyy tehdä horjuttaaksemme kotijoukkueen puolustusta. Schürrle oli mies siihen tehtävään. Hän oli paikalla, josta voisimme päästä tilanteisiin. Hallitsimme koko ottelun ajan ja teimme neljä maalia. Olisimme voineet tehdä jopa kuusi tai seitsemän maalia, koska pelasimme todella hyvin.

Lähde: UEFA.com