Keskiviikko-illan namupalassa kohtasivat Manchester City ja saksalainen Mestarien liigan hallitseva mestari Bayern München. Etihad Stadiumilla pelatussa ottelussa Bayern löi isännät 3-1-lukemin. Ottelun kuvasta kertovat laukaukset, joita Bayernille tilastoitiin maalia kohti 13 kappaletta Cityn kahta vastaan.

Ensimmäinen puoliaika oli täydellistä Bayernin näytöstä. Franck Ribéry avasi vierailijoiden maalihanat jo 7. peliminuutilla, kun ranskalaisen oikean jalan kanuuna lähti 25 metristä kohti etunurkkaa, ja yllätti City-vahti Joe Hartin. Laukaus oli torjuttavissa mutta Hart ei saanut ajoitettua heittäytymistään oikein, jonka seurauksena pallo kimposi englantilaisen käsien kautta verkon perukoille. Bayernin jatkuvasta painostuksesta huolimatta maali jäi ensimmäisen puoliskon ainoaksi.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi, kun City ei saanut ainoatakaan maalipaikkaa aikaiseksi, iski Thomas Müller Bayernin 2-0 karkumatkalle City-pakki Gaël Clichyn uskomattoman merkkausvirheen seurauksena. Saksalaisella oli helppo työ ohittaa Hart ja pistää pallo maaliin kun peliä oli pelattu 56 minuuttia. Ja lisää seurasi, kun neljä minuuttia myöhemmin Arjen Robben sai hassuteltua City-toppari Matija Nastasicin, ja laukaisi harvinaisesti oikealla jalallaan voimakkaan laukauksen kohti maalia, joka upposi sisään jälleen Joe Hartin käsien kautta.

Bayernin hallinta jatkui aina 76. minuutille asti, kun Müller pommitti pallon ylärimaan. Tilanne jäi käytännössä Bayernin viimeiseksi, sillä tämän jälkeen alkoi puolestaan Cityn pyöritys. 80. minuutilla Àlvaro Negredo pyöritteli palloa hienosti rangaistusalueella, ja sai lopulta komealla kierteisellä laukauksella yllätettyä Bayern-vahti Manuel Neuerin.

86. minuutilla koko ottelun pimennossa ollut Yaya Touré pelattiin läpiajoon, jonka seurauksena Bayern-puolustaja Jérôme Boateng taklasi norsunluurannikkolaista suoran punaisen kortin arvoisesti. Tilanteesta seuranneesta vapaapotkusta David Silva tälläsi pallon ylärimaan. Tämä jäikin lopulta ottelun viimeiseksi vaaralliseksi tilanteeksi.

Bayern siirtyy D-lohkossa yksinään johtoon. City puolestaan jatkaa maalieron turvin lohkon toisena, kun venäläinen TsSKA Moskova voitti tsekkiläisen Viktoria Plzenin kotonaan 3-2-lukemin.