Manchester United kaatoi Sunderlandin lauantain viimeisessä Valioliiga-ottelussa Stadium Of Lightilla numeroin 1-2. Unitedin sankarina ottelussa toimi vasta 18-vuotias keskikenttäpelaaja Adnan Januzaj. Nuorukainen iski ottelussa uransa ensimmäiset valioliigamaalinsa ja samalla molemmat Unitedin osumat.

Craig Gardner aloitti maalinteon jo 3. minuutilla, kun United-kapteeni Nemanja Vidic epäonnistui täydellisesti purkuyrityksessään maalinsa edustajalla. Virheen seurauksena pallo lipui suoraan Gardnerille jolla oli helppo työ toimittaa pallo verkkoon. Ensimmäinen puoliaika sujui muuten rauhallisissa ja tasaisissa merkeissä, eikä maalipaikoilla juurikaan juhlittu.

Toinen puoliaika oli Unitedin ja nuoren Januszajin näytöstä. 55. peliminuutilla Patrice Evra piti palloa boksissa ja antoi vapauttavan syötön keskelle, Januzaj oli ensimmäisenä paikalla ja sai avattua Unitedin maalihanat voimakkaalla laukauksella ohi hyvän pelin pelanneen Sunderland-vahti Keiran Westwoodin.

Januzajin näytös jatkui ainoastaan kuusi minuuttia myöhemmin, kun hän laukoi 20 metristä näyttävän vasemman jalan volleyn kohti takakulmaa. Tämän jälkeen United tyytyi lähinnä voittonsa varmistelemiseen eikä sen suurempia tilanteita nähty.