Swansean tanskalaisvalmentaja Michael Laudrup väittää, että Chelsea oli kiinnostunut palkkaamaan hänet ennen José Mourinhon nimitystä Chelsean päävalmentajaksi

– Joku halusi tietää minun tilanteestani välikäsien kautta, mutta mitään konkreettista ei ollut. Sitäpaitsi minä olin jo antanut sanani Swansealle, Laudup kommentoi portugalilaiselle A Bola -lehdelle.

Laudrup teki erinomaista työtä debyyttikaudellaan walesilaisen Swansean peräsimessä. Swansealle povattiin vaikeata kautta kannattajien suosikin Brendan Rodgersin lähdettyä Liverpooliin kaudella 2012/2013. Laudrup osoitti kuitenkin epäilyt turhaksi johdattamalla Swansean Carling Cupin voittoon ja Valioliigassa sijalle yhdeksän.

Swansea jatkoi Rodgersin aikakaudella tutuksi tulleella pallonhallintaan perustuvalla lyhytsyöttöpelillä. Laudrup myös onnistui kaappaamaan Swansean riveihin viime kauden komeetan, espanjalaishyökkääjä Michun, vain kahdella miljoonalla punnalla. Michu on tehnyt jo 27 maalia reilun kauden aikana Swanseassa ja ansaitsi ensimmäisen maajoukkuekutsunsa MM-karsintaotteluihin kivikovaan Espanjan maajoukkueeseen.

Chelsea ei ole kommentoinut Laudrupin väitteitä.

Lähde: The Guardian