Chelsean Fernando Torres oli varmasti sunnuntai-illan näkyvin pelaaja, kun Stamford Bridgellä vastaan asettui Manchester City. Kotijoukkue voitti ottelun moninaisten käänteiden jälkeen 2-1.

Ottelu alkoi Chelsean komennossa. Torres ja André Schürrle johdattivat lontoolaisten hyökkäyksiä ja Chelsean maali roikkui pitkään ilmassa. Kun peliä oli kulunut noin puoli tuntia, Torres sai pallon lähes varmaan maalipaikkaan Manchester Cityn rangaistusalueelle, mutta espanjalainen tykitti pallon voimalla yli yläriman.

Vain minuutteja tämän jälkeen Torres kuitenkin paikkasi virheensä. Upean yksilösuorituksen päätteksi hän syötti Schürrlelle pallon tyhjän maalin eteen, läpi ottelun ailahtelevasti pelannut Martín Demichelis unohti saksalaisen aivan yksin ja hänellä oli helppo työ viimeistellä ottelun ensimmäinen maali. Koko Chelsean pelaajanippu tuntui syttyvän tapahtuneesta entistä kovempaan yritykseen, eikä 2-0-osumakaan ollut kaukana.

City ei päässyt ensimmäisellä puoliajalla kertaakaan kunnolla peliin mukaan. Muutamia väläytyksiä manchesterilaisten vikkelät taiturit toki esittivät, mutta mitään todella vaarallista joukkueelta ei nähty.

Kun toinen puoliaika alkoi, roolit vaihtuivat täysin. Citizens vei ja Chelsea vikisi. Toisen puolikkaan vanhettua noin viisi minuuttia Samir Nasri löysi pitkällä syötöllä Sergio Agüeron, joka latasi vasemmallaan pallon aivan etuyläkulmaan. Laukaus näytti yllättäneen Chelsean maalivahti Petr Cechin täysin. Illan ottelu oli Valioliigassa Agüerolle neljäs peräkkäinen, jossa mies on tehnyt maalin.

Osuman jälkeen Citizens jatkoi painostusta ja hyvien maalipaikkojen luomista. Chelsea kuitenkin pääsi pikkuhiljaa otteluun enemmän ja enemmän mukaan ja peli aaltoilikin pitkään päästä päähän.

Ottelun sykähdyttävintä hetkeä saatiin odottaa viime minuuteille. Chelsean vaihtomies Willian lähetti pitkän pallon vastustajan toppari Matija Nastasićin selän taakse. Cityn maalivahti Joe Hart tuli pitkälle maaliltaan palloa vastaan ja sekoili Nastasićin kanssa niin, että taustalta juossut Torres sai pallon lahjana tyhjillään ammottavan maaliverkon eteen. Hyökkääjä viimeisteli kauden ensimmäisen täysosumansa Valioliigassa ja johdatti siten kotijoukkueen voittoon ja sarjan toiselle sijalle.

Vierasjoukkueen otteissa näkyi selvästi kapteeni Vincent Kompanyn poissaolo. Nuori Nastasić ja Valioliigadebyyttinsä tehnyt Demichelis eivät olleet johtajina sillä tasolla, jolla huippujoukkueen toppareiden kuuluisi olla. Chelsea myös oli läpi ottelun keskimäärin terävämmin liikkeellä ja puolusti tiiviimmin kuin manchesterilaiset.