Aston Villan Marc Albrighton siirtyy kuukauden pituiselle lainalle Mestaruussarjan Wiganiin. 23-vuotias Albrighton saattaa olla mukana jo keskiviikon ottelussa toista viime kauden putoajaa Queens Park Rangersia vastaan.

Kurkkuoperaatiossa hiljattain ollut laituri ei ole pelannut tällä kaudella yhtään Valioliiga-ottelua. Liigacupissa hän on esiintynyt kertaalleen.

– Hän on pelaaja, jonka olen yrittänyt hankkia aiemmin, joten olen tyytyväinen saatuani hänet vahvistamaan joukkuetta, Wiganin manageri Owen Coyle sanoi seuran verkkosivuilla.

– Marc on osoittanut olevansa ainutlaatuinen pelaaja. Hän on nuori ja voi kehittyä vielä paremmaksi. Hän on nopea, vaarallinen ja miellyttää silmää. Uskon, että hän parantaa hyökkäyspään vaihtoehtojamme, etenkin Shaun Maloneyn poissaollessa (loukkaantumisen takia).

Albrighton on pelannut urallaan 81 ottelua Villan paidassa kaikki kilpailut mukaan lukien.