Eurooppa-liigassa Swansea menetti viime hetkellä johtonsa lohkon viimeisellä sijalla olevaa Kuban Krasnodaria vastaan. Walesilaisseura tasasi pisteet venäläisten kanssa 1-1-lukemin. Tasapelistä huolimatta Swansea jatkaa lohkonsa kärjessä.

Swansea aloitti ottelun vahvasti. Ensimmäinen maali syntyi 9. minuutilla, kun Wilfried Bony vei vieraat 0-1-johtoon. Molempien joukkueiden lukuisista paikosta huolimatta lisämaaleja ei syntynyt, joten tauolle mentiin Swansien komennossa. Ensimmäisellä puoliajalla Swansea piti Kubania enemmän palloa, mutta venäläiset saivat enemmän maalipaikkoja.

Toisella puoliajalla Kuban haki kuumeisesti tasoitusta. Venäläisseuran kiri koki kuitenkin takapakkia 76. minuutilla Xandaon saadessa ulosajon toisen keltaisen kortin seurauksena. Kuban kiri lopulta tasoihin lisäajan toisella minuutilla vaihtomies Ibrahima Baldén osumalla. Ottelu päättyi 1-1-tasatulokseen.

Neljän kierroksen jälkeen Swansea jatkaa kahdeksalla pisteellään A-lohkon kärjessä. Toiselta sijalta löytyy Valencia, joka on pisteen walesilaisseuraa perässä. Kolmantena majailee St. Gallen, joka on kerännyt viisi pistettä. Lohkon hännillä jatkaa kahdella pisteellään Kuban Krasnodar.

D-lohkossa Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut Wigan kärsi tappion Rubin Kazanin vieraana. Ottelun ainoasta osumasta vastasi isäntien Oleg Kuzmin. Wigan on neljän kierroksen jälkeen lohkossaan toisella sijalla.