Eurooppa-liigan neljännellä kierroksella Tottenham sinetöi jatkopaikkansa. Spurs kaatoi kotikentällään moldovalaisseura Sheriff Tiraspolin 2-1-lukemin.

Tottenham hallitsi ottelun alkua. 7. minuutilla Moussa Dembélé laukoi kohti Tiraspolin maalia vartioinutta Vjekoslav Tomicia. Moldovalaisvahti kuitenkin torjui belgialaisen yrityksen. Hetkeä myöhemmin Étienne Capoue ampui tulisesti 30. metristä hiukan takatolpasta ohi.

Ensimmäisellä puoliajalla Tottenhamin laukaukset lähtivät suurimmaksi osaksi rangaistusalueen ulkopuolelta, eikä niitä onnistuttu käyttämään hyödyksi. Tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Pallonhallinta pysyi Tottenhamilla myös toisella puoliajalla. 56. minuutilla Christian Eriksen koitti onneaan 35. metristä. Tiraspol-vahti Tomic ehti kuitenkin laukauksen tielle. Neljä minuuttia myöhemmin Spurs siirtyi johtoon Erik Lamelan laukoessa pallon rangaistusalueen tuntumasta maaliin.

Maalin jälkeen Sheriff joutui astumaan ulos kuorestaan ja nostamaan profiiliaan ylemmäksi. 69. minuutilla Tiraspol-puolustajista Djibril Paye kaatoi rangaistusalueen sisällä Lamelan. Tilanteesta tuomittiin Tottenhamille rangaistuspotku. Jermain Defoe viimeisteli pallon kylmänviileästi Tomicin taakse ja Spurs siirtyi kahden maalin johtoon.

Viisi minuuttia myöhemmin Sheriff onnistui kaventamaan. Brad Friedel torjui eteensä suoraan Ismail Isalle, joka viimeisteli pallon suoraan ilmasta yhdysvaltalaiskonkarin taakse. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Tottenham voitti 2-1.

Neljän kierroksen jälkeen Tottenham johtaa puhtaalla pelillä K-lohkoa. Toiselta sijalta löytyy Anzhi, joka on seitsemän pistettä Spursia perässä. Kolmattaa sijaa pitää hallussaan Sheriff Tiraspol. Moldovalaisseura on kerännyt kaksi pistettä. Lohkon hännille jää Tromsö, jolla on tähän mennessä kasassa ainoastaan yksi piste.