Alkukaudella vaihtopenkille jumittunut argentiinalaislaituri Erik Lamela näytti vihdoin osaamistaan Tottenhamin 2-1 voitossa FC Sheriffiä vastaan Europa liigan torstai-illan ottelussa.

Lamelan panos oli merkittävä, sillä hän teki kotijoukkueen avausmaalin ja hankki joukkueelle rangaistuspotkun, jonka Jermain Defoe laittoi maaliin rikkoen samalla Martin Chiversin ennätyksen Euroopassa.

Tottenham-luotsi Andre Villas-Boas oli tyytyväinen molempien puolesta.

– Odotimme pitkään häneltä (Lamela) hyvää esitystä ja uskon että tänään saimme todistaa tämän, Villas-Boas kommentoi pelin jälkeen.

– Olemme olleet kärsivällisiä hänen kanssaan ja nyt hän suoriutui hyvin pelissä, jossa hänellä ei ollut pelkoa, haastoi pelaajia ja loi paljon tilanteita. Näimme joitakin merkkejä siitä, mitä hän voi tehdä meille ja toivottavasti nyt hän voi kehittyä.

Villas-Boas oli myös ylpeä Defoen saavutuksen puolesta, joka rikkoi yhdellä maalilla Chiversin 22 maalin ennätyksen Euroopan kentillä.

– Olemme kaikki erittäin onnellinen hänen puolestaan​​. Ennätys on suuri kunnia ja tulee kestämään pitkään kuten Martininkin, ja tulee olemaan hyvin vaikea rikkoa.

– Toivottavasti maali merkitsee sitä että tämä seura jatkaa tätä kilpailua seuraavaan vaiheeseen joka nostaisi saavutuksen arvoa hänelle.

– Odotimme tätä ja olen iloinen, että se tapahtui tänään. Yritimme saada hänelle maalia, Erik loi tilanteen erinomaisesti ja Jermain laittoi rankkarin sisään.

Lähde: Skysports