Liverpoolin ja Englannin maajoukkueen kapteeni Steven Gerrard toivoo, että Englannin maajoukkue toivotetaan takaisin Brasilian MM-kisoista aplodien saattelemana.

– Palata takaisin aplodien saattelemana olisi mahtavaa. Tähän tarvitaan kuitenkin vähintään semifinaalipaikka, Gerrard sanoi.

Gerrard on lähellä saavuttaa kaikkien aikojen eniten maaotteluita pelanneen englantilaisen pelaajan rajapyykin, mutta Liverpool-kasvatti arvostaa enemmän kollektiivista menestystä.

– Kyse ei ole siitä ohitanko Peter Shiltonin, Bobby Mooren tai David Beckhamin. Olisi hyvin itsekeskeistä ajatella näin, en ole sellainen ihminen.

– Minulle suurin kunnianhimo on se, että pääsemmekö välierävaiheeseen asti MM-kisoissa. En ole oikeastaan ajatellut mitä teen kisojen jälkeen, kaikki fokus on nyt siinä. Olen ilahtunut, että pääsimme tänne asti, se oli mahtava saavutus pojilta. Meidän pitää kuitenkin suunnata katseemme eteenpäin, mitä voimme tehdä itse kisoissa?

– En koskaan ajatellut pelaavani näin montaa maaottelua. Kun tein debyyttini, asetin itselleni rajapyykiksi 50 ottelua ja 10 maalia. Joten 107 maaottelun pelaaminen on minulle ylpeydenaihe, varsinkin kun ajattelee kenen seurassa olen.

– En katso Shiltonin tai Beckhamin ennätystä vielä. Bobby Mooren ohitus, joka on seuraavana listassa, olisi fantastista. Mutta suurimpana haaveena on tulla takaisin kisoissa niin että meistä voidaan olla ylpeitä.

Lähde: Skysports