West Midlandsin derby West Bromwichin ja Aston Villan välillä päättyi pistejakoon 2-2-lukemin. West Bromwich oli jo marssimassa Shane Longin maaleilla ottelussa voittoon, mutta Aston Villa onnistui nousemaan tasapeliin.

12. Valioliigakierroksen kova sana oli nopeat maalit. Maalinteko aloitettiin aikaisin myös tässä ottelussa, kun ainoastaan reilun kahden minuutin jälkeen West Bromwich siirtyi johtoon. Shane Long nappasi Chris Bruntin pitkän keskityksen komeasti haltuun, siirsi toiselle pallon toiselle jalalle ja yllätti jenkkivahti Brad Guzanin.

Pari minuuttia Longin maalin jälkeen oli Villansien mahdollisuus tasoitukseen. Aleksandar Tonevin tulinen laukaus pysähtyi kuitenkin Boaz Myhillin hanskoihin.

11. minuutilla Long iski kauden kolmannen maalinsa komealla chippauksella. Suurimpana syntipukkina maaliin voidaan pitää Villa-puolustaja Leandro Bacunaa, joka möhli poikittaissyöttönsä suoraan Longin jalkaan. 2-0.

18 minuutin kohdalla Baggies oli lähellä siirtyä jo 3-0-johtoon, mutta Stéphane Sessegnon onnistui rähmimään pallon ohi tyhjästä maalista.

24. minuutilla Villa pääsi koittamaan kavennusta toistamiseen, mutta Libor Kozákin laukaus painui rimaa hipoen yli maalin.

Ensimmäisen puoliajan loppu sujui melko tasaisissa tunnelmissa. Hyvästä Aston Villan paineesta huolimatta West Brom pystyi pitämään pelin hallinnassaan.

Toisen puoliajan ensimmäinen vaarallinen tilanne saatiin 58. minuutilla, kun Villan Andreas Weimann pääsi pommittamaan 16-rajalta. Myhill kuitenkin onnistui torjumaan pallon vaivoin yli päätyrajan.

63. minuutilla Sessegnon pääsi yrittämään uudelleen maalihanojensa avaamista, mutta beniniläisen laukaus lensi kolmannelle päätyriville.

Muutama minuutti Sessegnonin toisesta hassista, osui Aston Villa. Weimann puski pallon maalin edustalle, jossa ensimmäisenä paikalla oli Karim El Ahmadi. Kovan työn tehnyt marokkolainen onnistui viimein kavennuksessa.

75. minuutilla Aston Villa onnistuu tasoituksessaan kovan paineen jälkeen. Baggiesin ruotsalaispuolustaja Jonas Olsson epäonnistui purkupallossaan täydellisesti, ja Ashley Westwood laukoi upealla laukauksella pelin tasoihin. Maali oli Westwoodin ensimmäinen Aston Villan paidassa.

West Brom on 12 pelatun ottelun jälkeen sijalla 11, Aston Villan tullessa perässä sijalla 12.