Aston Villa isännöi kotonaan sarjajumboa Sunderlandia 0-0-päättyneessä ottelussa lauantaina. Suurempia ihmeitä ottelussa ei nähty, ja ottelun ainoat tilastoihin itsensä pelanneet olivat keltaisen kortin hankkineet Villan Ron Vlaar ja Gabriel Agbonlahor, sekä Sunderlandin Phil Bardsley.

Goodison Parkilla Everton sai vastaansa Stoken. Parempaa osapuolta ottelusta ei tarvitse pitkään miettiä, sillä Toffeesit neppailivat itselleen helpot kolme pistettä 4-0-voitolla. Ensimmäinen puoliaika sujui vielä tasaisissa merkeissä, ja ainoasta maalista vastasi Gerard Deulofeu.

Toisella puoliajalla Everton näytti mistä tuulee, kun ensin Seamus Coleman vei kotijoukkueen 2-0-johtoon, ja vain hetkeä myöhemmin Bryan Oviedo kasvatti etumatkan jo kolmeen maaliin. 10 minuuttia ennen loppua Romelu Lukaku kaunisteli lukemia vielä yhdellä lisäosumalla.

Norwich nappasi elintärkeät pisteet kotonaan Crystal Palacea vastaan. Putoamiskamppailussa pyörivien joukkueiden koitos päättyi Kanarianlintujen 1-0-voittoon. Ottelun ainoasta osumasta vastasi Gary Hooper, kun hän puolen tunnin tahkoamisen jälkeen yllätti Palace-vahti Julian Speronin.

Pienoisista maalinteko-ongelmista kärsinyt West Ham korkkasi maalihanat tänään oikein kunnolla, kun se löylytti Fulhamia 3-0-voitossa.

Maalittomana pelatun ensimmäisen puoliajan jälkeen alkoi West Hamin show. Mohamed Diamé vei Hammersit 1-0-johtoon kun toista puoliskoa oli pelattu ainoastaan parisen minuuttia. Tämän jälkeen West Hamin Colet avasivat maalihanat, kun ensin Carlton Cole siirsi Hammersit 2-0-etumatkalle, ja myöhemin Joe Cole huudatti The Boleyn Groundia vielä kolmannen kerran.

Arsenal vahvisti asemiaan sarjatalukon kärjessä, kun Cardiff kaatui vieraissa maalein 3-0. Omiaan vastaan pelannut walesilainen Aaron Ramsey osui kahdesti ja Mathieu Flamini kerran. Mesut Özil tarjoili syötön Arsenalin kahteen ensimmäiseen osumaan.

Lauantain viimeisessä ottelussa Newcastle oli West Bromwichia parempi lukemin 2-1. Moussa Sissoko iski voitto-osuman komealla laukauksella. Sissokon lisäksi maalinteossa onnistuivat Yoan Gouffran ja Chris Brunt.