Swansea saapui Manchester Cityn vieraaksi Etihad Stadiumille sunnuntai-iltana. Käsittämättömän kovana kotitiiminä tunnettu manchesterilaisjoukkue ei jättänyt taaskaan mitään arvailujen varaan, vaan otti ottelusta helpon 3-0-voiton. Ottelun suurin tähti oli Cityn Samir Nasri, joka onnistui ottelussa kahdesti maalinteossa.

City aloitti ottelun totutulla tavalla. Etihad Stadiumin yleisö pääsi ekan kerran laulamaan maalilauluja jo kahdeksannella minuutilla, kun Álvaro Negredo laukoi itse hankkimansa vapaapotkun 20 metristä Gerhard Tremmelin vartioimaan maaliin.

13. minuutilla City-vahti Costel Pantilimon joutui ensimmäisen kerran töihin, kun Jonjo Shelvey laukoi vaarallisen kudin kohti etuyläkulmaa. Romanialaisvahti onnistui kuitenkin torjumaan pallon kulmapotkuksi.

44. minuutilla oli Jonathan de Guzmánin paikka tasoittaa ottelu. Hollantilainen pääsi läpiajoon, mutta lopulta paineet kasvoivat liian suuriksi ja laukaus suuntautui reilusti yli maalin.

53. minuutilla Sergio Agüero pääsi ohittamaan maalivahti Tremmelin, mutta lopulta kosketus oli liian pitkä ja pallo päätyi sivuverkkoon.

Vajaan tunnin kohdalla City pääsi kasvattamaan johtonsa kahteen maaliin. Samir Nasri sai taiteiltua itselleen vetopaikan Swans-puolustuksen keskellä, ja laukaistua pallon varmasti verkon perukoille.

69. minuutilla Swansean boksin sisällä nähtiin varsinaista pinballia, kun pallo lenteli ympäriinsä. Lopulta Agüero sai pallon aivan maalin edessä, mutta tuhannen taalan paikka jäi aivan torsoksi pallon lennettyä löysästi yli maalin.

Kun pelikellossa oli aikaa vartti jäljellä, iski kovassa iskussa oleva Nasri jo illan toisensa. James Milner antoi komean pystypallon Pablo Zabaletalle, joka loka löysi alaspäin menevällä syötöllä vielä Nasrin. Ranskalainen laittoi pallon pussiin tarkalla tolppaa hipovalla laukauksella.

Voiton myötä City nousi sarjataulukossa sijalle 3. Matkaa sarjakärki Arsenaliin on kuusi pistettä. Swansea tippui sijalle 13.

Valioliiga sunnuntaina

Tottenham – Manchester United 2-2

1-0 Walker (18.)
1-1 Rooney (32.)
2-1 Sandro (54.)
2-2 Rooney (57.)

Hull – Liverpool 3-1

1-0 Livermore (20.)
1-1 Gerrad (27.)
2-1 Meyler (72.)
3-1 Skrtel – oma maali (87.)

Chelsea – Southampton 3-1

0-1 Rodríguez (1.)
1-1 Cahill (55.)
2-1 Terry (62.)
3-1 Ba (90.)

Manchester City – Swansea 3-0

1-0 Negredo (8.)
2-0 Nasri (58.)
3-0 Nasri (77.)