Swansea ja Hull tasasivat pisteet maanantai-illan Valioliiga-ottelussa lukemin 1-1. Tasapeli nosti Swansean sijalle 10 ja Hullin sijalle 12 sarjataulukossa.

Danny Graham vei vieraat johtoon yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Swansea-kapteeni Ashley Williams antoi pahan harhasyötön, jonka myötä Ahmed Elmohamady hyökkäsi vastaan. Elmohamady antoi nappikeskityksen Grahamille, joka sijoitti pallon maaliin. Osuma katkaisi entisen Swansea-hyökkääjän 30 ottelun maalittoman jakson. Edellinen maali syntyi joutsenpaidassa Liigacupin ottelussa Chelseaa vastaan 11 kuukautta sitten.

Heikosti avausjaksolla pelannut Swansea nousi tunnin kohdalla tasoihin. Jonjo Shelvey keskitti lyhyen kulmapotkun jälkeen maalille. Tasoitusosuma merkittiin Chico Floresille, josta peliväline kimposi maaliin.

Tasapeli oli kohtuullisen oikeutettu lopputulos, vaikka Hull vaatikin palloa pilkulle Dwight Tiendallin käsivirheen seurauksena.

– Se oli käsivirhe. Mutta näin se joskus menee. Jos nostat kätesi ylös, se on mielestäni pilkun paikka, Hullin manageri Steve Bruce manasi pelin jälkeen.

– Ensimmäisellä puoliajalla pelasimme liian hitaasti. Tiesimme, että siitä tulisi vaikeaa, koska he (Hull) ovat hyvin organisoituja. Toisella puoliskolla paransimme. Nähtyäni 90 minuuttia, tasapeli oli mielestäni reilu tulos, Swansea-manageri Michael Laudrup sanoi.

Valioliiga maanantaina

Swansea – Hull 1-1 (0-1)
0-1 Danny Graham (9.)
1-1 Chico Flores (60.)