Arsenal pelaa Manchester Cityä vastaan jo kolmannen ottelunsa kuuden päivän sisään. Tykkimiesten valmentaja Arséne Wenger ei halua kuitenkaan kätkeytyä väsymyksen taakse, vaan vakuuttaa että he ovat valmiita otteluun.

– Uskon että meillä on mahdollisuus tehdä piste-eroa muihin pelaamalla heti ensimmäiseksi huomenna. En halua valittaa otteluohjelmasta, se ei ole mikään tekosyy, Wenger kommentoi.

– Kun pelaat keskiviikkoiltana ja heti lauantaiaamulla, ei jää aikaa taktiseen valmistautumiseen. Ehdimme lähinnä vain palautua.

Wenger otti kantaa myös Cityn joukkueeseen ja pelaajapolitiikkaan.

– Cityllä on todella vahva joukkue, en kiellä sitä. Kun katson omaa joukkuettani, en kuitenkaan kadehdi Cityä millään tavalla.

– Meillä on enemmän luovia pelaajia, mikä antaa meille mahdollisuuden kierrättää. City on kulkenut eri polkua. Meidän pelaajapolitiikkamme osoittaa, että meillä on pitkäjänteisyyttä sekä tuloksissa että asenteessa. Olemme eläneet taloudellisissa ehdoilla viime aikoina, mutta nyt meillä on enemmän resursseja käytössämme.

Wenger ei paljastanut, palaako Theo Walcott avauskokoonpanoon pitkän tauon jälkeen.

– Walcottilla kesti pitkään päästä täyteen terävyytensä leikkauksen jälkeen mutta tällä viikolla hän näyttää vahvemmalta. Sagnan pelikunto selviää tänään. Podolski on käytettävissä mutta hän ei ole välttämättä vielä valmis näin intensiiviseen otteluun.

Lähde: Skysports