Manchester Unitedin valmentaja David Moyes oli tyytyväinen joukkueensa venymiskykyyn tapaninpäivän ottelussa Hullia vastaan. United oli kahden maalin tappioasemassa 13 minuutin jälkeen, mutta Chris Smallingin ja Wayne Rooneyn maalit sekä James Chesterin oma maali käänsivät ottelun punaisille.

Moyes ilahtui Unitedin taistelutahdosta.

– Emme aloittaneet hyvin, mutta kaikki kunnia pelaajille jotka kampesivat takaisin otteluun, Moyes kommentoi ottelun jälkeen.

– Tässä nähtiin mihin Manchester United kykenee, olemme nähneet sen monesti vuosien mittaan. Pelasimme tarpeeksi hyvin tehdäksemme maaleja ja luodaksemme maalipaikkoja. Viimeiset viisi minuuttia olivat aika hektisiä, mutta en voi valittaa, sillä olimme 2-0 -tappiolla.

– Pelaajivat osoittivat erinomaista venymiskykyä tänään.

Voitto oli kolmas peräkkäinen Unitedille Valioliigassa, joka pysyi kärjen tuntumassa kahdeksan pisteen päässä Arsenalista. Moyes painotti että heidän pitää jatkaa samalla mallilla.

– Meillä on pitkä matka vielä edessä. Voimme vain yrittää roikkua perässä. Meidän pitää voittaa lähes kaikki ottelumme ennen kauden loppua pysyäksemme mukana mestaruustaistelussa, Moyes sanoi.

– Uskon että tulemme olemaan kärjessä tai kärjen tuntumassa kauden lopussa, ja teemme parhaamme päästäksemme siihen tilanteeseen.