Newcastle-manageri Alan Pardew pyysi anteeksi käytöstään virkaveljeltään City-luotsi Manuel Pellegriniltä. Pardewin tunteet kiehahtivat yli muutenkin kuumassa kamppailussa sunnuntaina, ja hän haukkui Pellegriniä ”vanhaksi v**tun p*skiaiseksi”.

– Kuulin että kommenttini oli otettu ylös, joten pyydän niitä vilpittömästi anteeksi. Kun tilanteet kuumenevat managerit sanovat toisilleen mitä sattuu. Pyysin häneltä kuitenkin anteeksi, ja onneksi hän hyväksyi sen, Pardew pahoittelee.

Pardew tulistui, kun Cheick Tioten komea 1-1-tasoitus lopulta hylättiin paitsiona. Tilanteessa Yoan Gouffran oli paitsioasemassa, mutta etäisyys City-maalivahti Joe Hartiin oli kuitenkin sen verran pitkä, että maali olisi kaiken järjen mukaan pitänyt hyväksyä.

– Hart ei ylettynyt Cheickin laukaukseen, joka oli puhdas ja meni suoraan yläkulmaan. Yoanilla ei ollu mitään tekemistä sen kanssa, olisiko pallo mennyt sisään vai ei. Mielestäni tuomarin ratkaisu oli siis väärä, Pardew sanoi.

Pellegrinin mielestä tuomio oli puolestaan oikea, tosin hänen mukaansa Samir Nasria taklannut Mapou Yanga-Mbiwa olisi pitänyt lähettää suihkuun suoralla punaisella kortilla.

– Tuomari oli oikeassa maalin hylkäämisessä, mutta Yanga-Mbiwa olisi pitänyt lähettää suihkuun. Nasri sai tilanteessa vakavan polvivamman, joten en ymmärrä kuinka punaista korttia ei annettu. Emme saaneet tuomareilta mitään hyötyä tässä ottelussa, Pellegrini totesi.

Lähde: The Guardian