Stoke Cityn hyökkääjä Kenwyne Jones kieltäytyi pelaamasta viime viikonlopun ottelussa Liverpoolia vastaan. Stoke hävisi ottelun 3-5, ja Jones sai seuraltaan mojovan rangaistuksen.

29-vuotias Jones lähetti peliä edeltävänä iltana Stoke-manageri Mark Hughesille tekstiviestin, jossa hän ilmoitti, ettei ole käytettävissä Liverpoolia vastaan. Stoke muisti Jonesia sakolla, joka vastaa kahden viikon palkkaa.

– Olin pettynyt, ja Kenwyneä on sakotettu, koska sellaista ei pitäisi tapahtua, Hughes sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Hän on ollut tällä viikolla harjoituksissa. Hän ei ole mukana viikonloppuna, koska viime viikonlopun tapahtumat saattavat olla yhä hänen mielessään.

Syynä Jonesin käyttäytymiseen pidetään siirtohuhua, jonka mukaan Everton olisi kiinnostunut Trinidadin ja Tobagon pelaajasta.

– Ehkä se on se ongelma. Että ihmiset kertovat hänelle, että on olemassa kiinnostuneita seuroja. Kukaan ei ole ollut meihin yhteydessä tämän siirtoikkunan aikana, Hughes jatkoi.

– Meidän on odotettava rauhassa. Siirtoikkuna on auki ja paljon asioita tapahtuu. Mutta tämä oli ikävää, kukaan meistä ei osannut odottaa tällaista. Joskus sattuu virheitä. Tässä tilanteessa Kenwyne teki virheen. Hyväksyn sen, että sellaista voi joskus tapahtua.

Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lähde: ITV