Chelsean Michael Essienin odotetaan siirtyvän vapaana agenttina Serie A:n AC Milaniin. Italialaisseuran verkkosivujen mukaan Essienin odotetaan saapuvan Milanoon perjantai-iltana. Sky Sportsin mukaan puolustava keskikenttämies on allekirjoittamassa 1,5 vuoden sopimusta AC Milanin kanssa.

– Michael Essien on tilanteessa, jossa hän voi joko lähteä tai jäädä. Jos hän jää, olemme enemmän kuin iloisia, Chelsea-manageri José Mourinho sanoi 31-vuotiaasta ghanalaisesta.

– Mutta jos hänelle tarjoutuu iso tilaisuus, meidän on osoitettava kunnioitusta häntä kohtaan ja kunnioituksesta päästettävä hänet lähtemään.

Chelsea on myllertämässä tammikuun aikana kunnolla kokoonpanoaan. Seura myi jo Kevin de Bruynen Wolfsburgiin. Juan Matan siirto Manchester Unitediin on sinettiä vaille. Pelaajavajetta pyritään paikkaamaan Mohamed Salah’n hankinnalla, joka on niin ikään yksityiskohtia vaille valmis.

Lähteet: AC Milanin verkkosivut, Sky Sports