Viime elokuussa olympiastadionilla nähty Arsenalin ja Manchester Cityn välinen näytösottelu on saamassa jatkoa. Ilta-Sanomien tietojen mukaan järjestäjät kaavailevat ensi kesäksi uutta kivikovaa kaksikkoa Valioliigasta. Viime vuoden tapahtuman pääjärjestäjä Joel Harkimo vahvisti asian torstaina ilmestyneessä Urheilusanomien numerossa.

– Ottelun toteutuminen on kaikkien intressissä ja näyttää varmalta, mutta joukkueet ovat vielä avoinna, Harkimo kertoi Ilta-Sanomille.

Ykkösvaihtoehdoksi Helsinkiin Harkimo kaavailee Liverpoolia. Sami Hyypiän ja Jari Litmasen aikaisemmin edustamalla Merseysidelaisseuralla löytyy runsaasti kannattajia Suomesta, jolloin sen pelit kiinnostaisivat varmasti suurta yleisöä. Ilta-Sanomat uskoo toisen seuran olevan Tottenham, jolla on myös kannatusta kotimaassamme.

Molemmat joukkueet ovat vierailleet aiemmin Suomessa. Tottenham käväisi kesällä 2000 voittamassa Tervarit Oulussa. Liverpool pelasi puolestaan vuotta myöhemmin Mestarien liigan karsinnassa Valkeakosken Hakaa vastaan.

Lähde: Ilta-Sanomat