Lauantain toisessa FA Cupin viidennen kierroksen ottelussa Cardiff karsiutui hieman yllättäen hävittyään viime keväänä turnauksen voittaneelle Wiganille. Latics oli heti alkuminuuteilla Bluebirdsiä vahvempi ja siirtyi 0-1-johtoon jo 18. minuutin kohdalla Chris McCannin osumalla. Fraizer Campbell toi Cardiffin tasoihin vain kymmenen minuuttia myöhemmin.

Wigan otti uudelleen johdon ensimmäisen puoliajan lopulla. Jordi Gómezin syöttö löysi Ben Watsonin, joka ampui taukolukemiksi 1-2 vieraiden eduksi. Cardiff ei onnistunut enää toisella puoliajalla tasoittamaan ottelua, joten Wigan eteni puolivälieriin lukemin 1-2.

Muista otteluista Sheffield Wednesdayn ja Charltonin välinen kamppailu siirrettiin heikon sään vuoksi.